Nazorg loket

Nazorg Nieuwjaarsbrand

Sinds januari 2007 is de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) van kracht. Het doel van de Wmo is dat iedereen zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en mee kan doen aan de samenleving. Hier kunnen alle bewoners terecht met vragen over hulp en ondersteuning. Ook kunt u informatie krijgen over activiteiten waar u aan kunt deelnemen bij u in de buurt, of hoe u als vrijwilliger of mantelzorger actief kunt zijn.

Nazorg Nieuwjaarsbrand

De nazorg voor de getroffenen en betrokkenen van de Nieuwjaarsbrand is dus ook vanaf 1 januari 2007 bij de gemeente ondergebracht. Voor al uw (hulp)vragen of informatie over zaken en regelingen m.b.t. de nazorg van de Nieuwjaarsbrand kunt u terecht bij ons. Maar ook als u behoefte heeft aan contact met lotgenoten, als u problemen heeft op school of op het werk of als u nu pas uw verhaal kwijt wilt. Kortom, als alle gebeurtenissen rond 1 januari 2001 -en van daarna- nog steeds door uw hoofd malen en u wilt daar eens over praten, of als er is iets anders dat wij voor u kunnen doen, bel ons of kom gerust eens langs. Wij kunnen ook naar u toe komen.

Telefonisch zijn we te bereiken via (0299) 398 398 of per e-mail op: nazorg@edam-volendam.nl.

Op deze website kunt u informatie en nieuws met betrekking tot regelingen, voorzieningen en andere zaken die aan de Nieuwjaarsbrand gerelateerd zijn terugvinden.

BEREIKBAARHEID NAZORG

Telefoonnummer nazorg: (0299) 398 398
E-mail nazorg: nazorg@edam-volendam.nl
Telefonisch altijd bereikbaar.